Servis

Popravci – pred kojim god problemom se našli sa Vašim uređajem, naši servisni tehničari imaju sredstva i znanje za brzo i kvalitetno uklanjanje i servis.

Održavanje – uz Vama prilagođenu ugovornu servisnu uslugu, maksimalno povećajte svoju produktivnost, izbjegnite zastoje i bezbrižno osigurajte stalnu visoku kvalitetu rada Vaših uređaja.

Tehnička podrška – bilo preko telefona ili osobno na Vašoj lokaciji, možete se s povjerenjem osloniti na naše servisne stručnjake sa doista impresivnim iskustvom u sučeljavanju sa svim izazovima pred kojima se nađete.

Profesionalne usluge – uložili ste u novi, napredni multifunkcijski uređaj i važno je da u svoj posao čim prije uvedete prednosti koje Vam uređaj nudi. Upravo stoga, naši specijalisti pružiti će Vam svu moguću pomoć prilikom instalacije i konfiguracije u Vašu informatičku i komunikacijsku infrastrukturu. Tokom vremena i rastom Vašeg posla, rasti će i mijenjati se potrebe i zahtjevi prema Vašoj IT okolini i načinu upravljanja dokumentima. Kao rješenje nudimo Vam naše usluge koje će u svakom trenutku pratiti i adresirati vaše poslovne potrebe.

Logistika – nabavom Canon uređaja, automatski ste odabrali kvalitetu, pouzdanost i inovaciju. Razmišljajte dugoročno, te odabirom naše ugovorne servisne usluge osigurajte bezbrižnu logistiku za Vaše uređaje uz originalne Canon tonere, bubnjeve i rezervne dijelove.