Therefore DMS

U svijetu koji se brzo mijenja, trenutni pristup ključnim informacijama maksimalno će podignuti efikasnost poslovanja. Jednostavnim rječnikom, Therefore™ će vam omogućiti kreiranje elektroničkih ormara sa fasciklima za sve vaše poslovne informacije i dokumente. S njime možete skenirati, organizirati, arhivirati, ali i pristupiti pohranjenom sadržaju, slikama, dokumentima, izvješćima i ostalim poslovno kritičnim informacijama. Lociranje potrebnih informacijaje trenutno.

 

Elektronički pohranite sve vrste dokumenata

Danas informacije dolaze u obilju digitalnih formata sa puno različitih izvora. Uz Therefore™ to više ne predstavlja nikakav problem. Papirnati dokumenti, elektroničke datoteke, barkodovi i e-pošta - svime se efikasno upravlja uz Therefore". Korisnici mogu pretraživati, uređivati i pregledavati dokumente čak i kada nisu spojeni na Therefore™ server. Kada se ponovo spoje, sve promjene se sinkroniziraju. Ovo omogućava korisnicima pristup i rad na važnim dokumentima čak i kada nisu u uredu.

Pretraga, sortiranje i grupiranje

Therefore™ korisnici mogu pretraživati informacije i doku mentejed nostavno poput pretrage web stranica. Osim pružanja iscrpnih rezultata pretraživanja, na raspolaganjuje i pretraga punog teksta kojom se pretražuje čak i interni sadržaj digitaliziranih dokumenata. Rezultati pretrage su prezentirani istovjetno kao i rezultati internet pretraga, čineći cijelu operaciju intuitivnijom. Therefore™ Navigator omogućuje i rafiniranje pretraga u realnom vremenu kao i zadržavanje višestrukih rezultata pretraga otvorenim u svojim tabovima. Pretrage se također mogu pohraniti kao globalni i lokalni predlošci, pružajući mogućnost vrlo specifične prilagodbe upita za kasniju češću upotrebu.

Pregledajte, pošaljite, uredite i ispišite

Therefore™ Viewer aplikacija prikazati će dokumenta arhivirane u nutar Therefore™ sustava, a omogućava također i njihovo uređivanje, distribuciju i ispis. Nativna aplikacija u kojoj je dokument kreiran također može biti pokrenuta pružajući puni pristup vlastitim funckionalnostima i mogućnostima uređivanja i dorade. Skeniranje, indeksiranje i arhiviranje dokumenata na Canon multifunkcijskom uređaju ili brzom dokument skeneru, obrađuje prije arhiviranja aplikacija Therefore™ Capture Client. Podrška za barkod i OCR na hrvatskomjezikuje standardno podržana. Dodatne mogućnosti su automatsko indeksiranje prema zadanim parametrima, automatsko poboljšanje kvalitete slike i boja.

OCR podrška

Vodeći tržišni OCR engine je sastavni dio Therefore™ sustava i omogućava skeniranim dokumentima trenutnu automatsku obradu i pohranu u searchable PDF ili standardnom arhivskom PDF/A formatu. Omogućuje brzu i laku tekstualnu pretragu na svim dokumentima obrađenim OCR sustavom koji u potunosti podržava hrvatski jezik i slova.

Integracija sa načinom na koji radite znači brze rezultate

Therefore™ dramatično poboljšava način na koji koristite informacije, ali još važnije samo se nadograđuje na vaš postojeći način rada. U svojoj jezgri sustava, moćnoj Therefore™ Solution Designer konzoli, pružena je najveća moguća fieksibilnost za definiranje radnog procesa i procedura pohrane, upravljanja postavkama i ostalih admistrativnih poslova. Ovime, imate potpunu kontrolu i mogućnost brže realizacije povrata investicije.

Desktop integracija

Integracija sa stolnim računalima i Windows aplikacijama je posebna tema. Therefore™ se potpuno integrira sa Microsoft® Office aplikacijama ukljućujući Outlook®, PowerPoint®, Word® i Excel®.

Sustav pohranjuje dokumente i njihove povezane indeksne podatke uz pomoć standardnog Office izbornika. Ovime se osigurava i potpuna kontrola verzija i cjelovita povijest korištenja.

 

Želim prezentaciju!