Upravljanje i nadzor ispisa

Proprint d.o.o. se specijalizirao i za dodatne programske alate kako bi korištenje multifunkcijskih uređaja bilo što maksimalnije i pametnije iskorišteno uz najmanji mogući trošak.

Zaštita osobnih podataka jedna je od osnovnih zadataka koje GDPR stavlja pred organizaciju. Organizacija treba u svakom trenutku znati gdje i koji podaci te u koju svrhu se smiju koristiti i ispisivati. Nepoštivanje odredbe povlači ogromne kazne. 

Koristeći posebna rješenja, Proprint se pobrinuo kako bi bilo koja organizacija odgovorila zahtjevima GDPR-a.

Rješenje podrazumjeva korištenje bezserverske aplikacija koja se instalira na sami Canon imageRUNNER ADVANCE uređaj i omogućuje sigurnosni ispis/kopiranje i sken uz vođenje evidecije i statistike.

Ukratko, korisnik može ispisivati samo valstite ispisne poslove tek nakon autetifikacije na samom uređaju. Samo administriranje aplikacije je vrlo jednostavno i intuitivno, te za njeno korištenje nisu potrebne napredna informatička znanja. Također korištenjem aplikacije možete pojednostaviti i korištenje skeniranja tako da jedim klikom na gumb "Pošalji sebi" (Eng. Send to myself) automatski šaljete sebi.

Rješenje:

  • Upravljanje ispisom korisnik može ispisati samo svoje poslove
  • Autetifikacija korisnika na uređaju putem ikone, PIN-a, mobilnog uređaja i/ili kartice,...
  • Jednostavno i intuitivno web korisničko sučelje za admnistriranje
  • Statistika ispisa po korisnicima, odjelima, mjestu troška, uređaju i/ili tipu ispisa
  • Bezserversko rješenje (Nije potreban dodatni server, licence, baza podataka,...)

 

Slobodno nas pitajte za savjet i mi će mo Vam predložiti što je najbolje za Vas i vašu organizaciju!